دربارۀ ما | تماس | آرشيو صفحه اول | جستجو | فيلترشکن | کوتاه و گويا | عکس و مکث عکس انتخابی ويدئوها  |  کتابخانه  |  زنان گروه ها | اسناد نامه ها

درباره سکولاريسم فهرست نام نويسندگان |   سال دوم ـ  شماره 721 ـ شنبه 7 آذر 1388 ـ 28 نوامبر 2009   | فهرست کليهء مقالات | English Section

چرا مذهب همان ايدئولوژی است؟

اگر دانش را به يک خط ممتد تشبيه کنيم، علم و معرفت در منتهی عليه دو سوی آن قرار گرفته اند؛ يکی به عالم طبيعت و ماده می پردازد و ديگری عالم ماوراء طبيعت (غيب) را هدف قرار می دهد و لذا ـ بخاطر جدائی موضوع تحقيق ـ هيچ يک نمی تواند منکر آن ديگری شود. اما از سوی علم که بسوی ميانهء اين خط ممتد حرکت کنيم به ايدئولوژی بر می خوريم و اگر از جانب معرفت به سوی ميانه بيائيم با دين و مذهب  روبرو می شويم. ايدئولوژی و مذهب نه تنها همسايهء هم که در واقع پديده هائی دوقلو و همسان اند؛ همچون دو روی سکه. و کارکرد اجتماعی شان نيز يکسره يکی است.

================

جنایت برای پوشاندن جنایت!

تقی روزبه

«رژیم ترور و شکنجه» بر این گمان است که با دست زدن به قتل پزشک کهريزک، خواهد توانست پروندهء جنايات انجام شده در زندان کهریزک را با سهولت بیشتری جمع و جور کند، غافل از آنکه جنایت را با جنایت نمی توان پاک کرد و اين کار فقط بر ابعاد جنایات می افزايد و رژيم خود را بیش از پیش در مظان اتهام اداره کردن یک دولت پلیسی و ترور آفرين قرار می دهد. در واقع، قرائن و شواهد بی شماری نشان دهندهء آن است که مدیریت جنایتی چنین سهمگین، که با تضادها و شکاف های درونی حاکمیت، حساسیت و بیداری بزرگ مردم، و نظارت و نگاه دقیق جهانی گره خورده است، امری ساده نیست و همچون لقمهء بزرگی در گلوی رژیم گیر خواهد کرد. 

================

آیا اعدام شکلی از مبارزهء سوسیالیستی است؟

پارسا نیک جو

خطای جدی و خطرناک رفیق شادی مقدم این است که می پندارد کمونیست ها نيز مجازند در صورت نیاز و ضرورت، از روش ها و ابزارهایی که روزانه دشمنان بشریت علیه مردم استفاده می کنند، استفاده نمايند. من می گویم این اندیشه خطرناک است زیرا ـ بر پایهء این درک ـ می توان بنام طبقهء کارگر و در دفاع از انقلاب سوسیالیستی هر جنایتی را توجیه کرد. شکنجه و تجاوز و پرونده سازی نیز از روش ها و ابزارهایی است که دشمنان بشریت علیه مردم از آن بهره می گیرند و، بنابر منطق رفیق شادی مقدم، در صورت نیاز و ضرورت، کمونیست ها نیز می توانند از این ابزارها و روش های رایج برای سرکوب دشمنان بشریت بهره بگیرند.

================

شناخت اندوه تاریخی در حین لودگی؟

(در حاشیهء متن های فصیح)

مهدی استعدادی شاد

با گمانه زنی می شود گفت که انتشار آثار پس از مرگ اسماعيل فصيح می تواند روشنگرانه تر باشند؛ آثاری که شامل نامه هایش به افراد مختلف یا روایت هایی تیز و تندی هستند و بخاطر سانسور رسمی در ایران امکان چاپ و پخش نیافتند.  گرچه برای آنچه قرار است در اینجا مورد توجه ما قرار گیرد، یعنی امکان شناخت اندوه تاریخی به رغم حالت لودگی، همانا آثار انتشار یافته اش کفایت می کند. لودگی که در اینجا مراد سخن است، در رفتار برخی از قهرمانان فصیح، و از جمله در "جلال آریان" دیده می شود. این لودگی، معادل مسخرگی در آن رهنمودی است که عبید زاکانی داده است: "رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز/ تا داد خود از مهتر و کهتر بستانی".

زندگي و مرگ علی کردان بايد براي همهء ما الگو باشد!

محمد رضا رحيمي، معاون اول احمدي نژاد

(به ديکتهء کلمهء انگليسی آمبولانس توجه کنيد، مثل اينکه خود کردان آن را نوشته است!)

چند روز پيش، پيکر علي کردان (صاحب دکترای افتخاری از دانشگاه آکسفورد!)، از مقابل مسجد سلمان واقع در خيابان پاستور تشييع شد. به گزارش ايلنا، در اين مراسم صادق محصولي وزير رفاه، حسيني وزير ارشاد، باهنر و فدايي از نمايندگان مجلس، ابوترابي فرد نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي، ميرتاج الديني معاون پارلماني رئيس جمهور، داودي مشاور ارشد رئيس جمهور، جلالي سخنگوي کميسيون امنيت ملي، حجت الاسلام رازيني رئيس سابق ديوان عدالت اداري و صالحي رئيس سازمان انرژي اتمي حضور داشتند. همچنين در مقابل جمعيت شرکت کنندگان پارچه نوشته يي از سوي روابط عمومي وزارت کشور در دست بود که در آن از خدمات و زحمات وزير اسبق کشور تقدير شده بود. شرکت کنندگان در اين مراسم پلاکاردهايي به دست داشتند که در کنار تصوير کردان نوشته شده بود «حق با سکوت بود صدا در گلو شکست»...

(بقيه در آرشيو کوتاه و گويا)

دکتر اکبر کرمی، عضو ستاد مهدی کروبی در قم، دستگیر شد

به گزارش وبلاگ «پژواک خاموش»، دکتر کرمی پزشک عمومی، نویسنده، پژوهشگر و فعال سیاسی توسط ماموران اداره اطلاعات و امنیت قم دستگیر شد. بگفته خانواده وی ماموران که خود را از اداره اطلاعات و امنیت قم معرفی کردند وارد مطب دکتر اکبر کرمی شده و ویرا دستگیر کردند . همچنین ماموران سیستم کامپیوتر شخصی و نوشته های دستی ایشانرا نیز  به همراه خود بردند. یکی از اعضای خانواده وی به همکار پژواک فردا گف ماموران گفته بودند ایشان تا ساعت 8 صبح روز چهارشنبه آزاد میشود و توصیه کردند موضوع را خبری نکنند و کسی در جریان قرار نگیرد. دکتر کرمی از اعضای ستاد انتخاباتی مهدی کروبی بود که مستقیما زیر نظر فاطمه کروبی همسر مهدی کروبی در قم فعالیت میکردند. عضو خانواده دکتر کرمی افزود: خانم رضایی منشی مطب ایشان را نیز بعد از مدتی به اداره اطلاعات بردند و پس از ساعاتی آزاد کردند . (پيوند به فهرست مقالات دکتر کرمی در سکولاريسم نو>>>)

 

در خواست حسین درخشان برای برقراری شرایط انسانی تر در زندان

به گزارش تارنمای رویداد حسین درخشان وبلاگ نویس زندانی که بیش از یکسال است از وضعیت او خبر موثقی در دست نیست در شرایط بسیار خطرناکی قرار دارد. وی که حداقل مدت 8 ماه را در انفرادی سپری کرده به علت فشارهای روحی ناشی از بازجویی و شکنجه های مختلف دچار آسیب های جدی بدنی بر اثر واکنشهای غیر ارادی شده است. در همین ارتباط یک منبع آگاه به سایت رویداد گفته است که حسین درخشان تنها دو خواسته دارد: "اول اینکه وی را در دادگاه محاکمه نمایند و سریعتر حکم برای وی صادر گردد تا از این وضعیت نا مشخص خارج شود." این منبع آگاه با اشاره به اینکه درخواست دوم این وبلاگ نویس بسیار دردآور است افزود: "وی تنها می خواهد شرایط نگهداری وی "کمی" انسانی تر باشد و با وی برخورد انسانی نمایند. اجازه استفاده از آب تمیز و دستشویی را داشته باشد و رفتارهای تحقیر آمیز بازجویان کمتر شود." در یکسال اخیر حسین درخشان به شدت تحت فشار بوده تا اعتراف کند برای سازمان جاسوسی سیا فعالیت می کرده است. وی در بازجویی ها این اتهام را پذیرفته اما در بازپرسی اعلام کرده اعترافاتش تحت فشار بوده است.

(آرشيو)

================

سکولاريسم، کژانديشان، بدآگاهان،

و شيوهء «جهانداری ِ» کورش هخامنش

(بخش دوم از: «سکولاريته» والاترين «ارزش» انسانی ـ وجدانی برای ايرانی است)

امير سپهر

مراد از «بدآگاهان» کسانی هستند که چون خود سکولاريسم را نمی شناسند، زير تأثير سخنان ويرانگر گروه دگر، يعنی «کژانديشان»، گمان می برند هر آنکس که از سکولاريسم سخن می گويد، مرادش سوزاندن قرآن، انجيل، تورات و همه ی متون مذهبی و ويران ساختن تمامی مساجد، عبادتگاه ها، معابد و بويژه براه انداختن گونه ای آنتی سميتيسم «يهودی ستيزی» شيعی است. و آن «کژانديشان» همان انسان هايی هستند که از روی سفاهت، کف بر دهان آورده و فرياد می زنند که:«همه مساجد را بايد ويران کرد»، «همه ی نشان های مذهبی را بايد از ميان برد»، «همه ی دستاربندان را بايد از تير های چراغ برق آويزان نمود» و «نسل هرچه مسلمان است را هم بايد از ايران برانداخت»، و حال خود بيانديشيد که چنين تصوير خونبار و هراسناکی از «ايران بدون جمهوری اسلامی» بدست دادن، چه وحشتی بر دل شيعيان باورمند می اندازد!

تبعيدی گناباد

شکوه ميرزادگی

احمد زيدآبادی برای من از آن دسته ژورناليست هايي بوده که بر اساس مفاهيم امروزی اين کلمه کار کرده است. او با اين که شخصيتی مذهبی است اما نگاهش به مسايل سياسی و اجتماعی سرزمين مان هميشه نگاهی امروزی و سکولار بوده است؛ با اين تفاوت که ـ برخلاف کسانی که مدعی سکولار بودن اند اما عميقاً آن را باور ندارند يا درنيافته اند و، در نتيجه، در وقت گفتن يا نوشتن و جهت گيری های سياسی رشته ی کار از دست شان در می رود و از ميان کلمات و نوشته هاشان يک متحجر متعصب سر  برمی کشد ـ زيدآبادی هميشه در چارچوب بی طرفی نسبت به مذهب و عقيده و سليقه های موجود در اطراف موضوع مورد انتخاب خود نوشته و گفته است. و چنين است که من تصور می کنم اثر او بر جامعه ی معاصر ايران، و به خصوص بر جنبش سبز ايران، انکار ناپذير بوده است.

جمهوری اسلامی در تنگنای روح امام

الاهه بقراط

واقعیت این است که یک گروه سوم فکری نیز وجود دارد که از قضا نامی ندارد! شاید از نظر  کمّی با هیچ یک از دو گروه «اصول ‌گرا» و «اصلاح ‌طلب» مقایسه ‌پذیر نباشد لیکن قوی ست. از نظر معنوی قوی ست. ریشه‌هایش در اعماق روح و سرشت انقلاب اسلامی تنیده است. این، همان سرشت مشترک «اصول‌گرایان» و «اصلاح‌طلبان» هر دو نیز هست که در عمل و در برخورد با واقعیات عریان سیاست خارجی و مناسبات اقتصادی جهان امروز، از یک سو ساییده شده اما از سوی دیگر هر بار روح «امام خمینی» را به شهادت می‌گیرد تا استدلال کند این رقیب است که به بیراهه می‌رود و از صراط مستقیم انقلاب اسلامی منحرف شده‌ و باید «توبه» کند و به راه «رهبر کبیر انقلاب» و «بنیانگذار جمهوری اسلامی» و «خط امام» باز  گردد.

درد اهل ذمه، درد همهء مردم ایران است

نگارش آنتـــی وار

كتاب «درد اهل ذمه، نگرشی بر زندگی اجتماعی اقلیت های مذهبی در اواخر عصر صفوی» نوشتهء یوسف شریفی به تازگی منتشر شده است... این كتاب كه شاید در نوع خود بی نظیر باشد، از آن حیث مورد توجه است كه تا بحال نویسندگان و پژوهشگران ایرانی كمتر در این حوزه و بررسی مشكلات اقلیت های مذهبی قلم فرسائی كرده اند. همچنین تهمت هائی كه مخصوصا پیرامون آئین بابی و بهائی وجود دارد، حتی اندیشمندان و روشنفكران ایرانی را نیز گمراه كرده... در فصل نهم این كتاب، نویسنده مختصر و كوتاه از ظلم هائی كه بر پیروان دیانت بابی رفته است سخن می گوید. در واقع قصد بنده در اینجا نقد و تحلیل كتاب نیست. اما با خواندن این فصل از كتاب، و با توجه به تاریخ نه چندان دوری كه در آن عده ای، یهودی ستیزی را اشاعه و ترویج می دادند و همچنین جریانات حال حاضر ایران كه حتی از دستشوئی بعنوان ابزار شكنجه استفاده می شود، مرا بر آن داشت كه ریشه های این "انسان ستیزی" را اندكی مورد كنكاش قرار دهم.

ارزش اندیشیدن

شعری از علیرضا   طبيب زاده

برای استقامت و پایمردی آنان که ایستاده " نه " گفتند

چرا جامعهء ايران هنوز مدنی نشده است؟

اسماعيل نوری علا

در گفتگو با مهرداد پارسا

برنامهء ميزگرد سياسی تلويزيون پارس

خسارت شصت ميلياردي در سازمان حج و زيارت

مصطفي خاکسارقهرودي، رئيس سازمان

مراسم حج امسال حاشيه‌هاي گوناگوني داشت. از بحث آنفلوانزا تا مشکلاتي که براي حجاج در سرزمين وحي پيش آمد، همگي مشکلاتي از پيش تعيين نشده بود. حالا رئيس سازمان حج و زيارت درباره اين مسائل و تغييراتي که در برنامه‌ها به وجود آمده است، مي‌گويد: «تغييراتي که در حج تمتع امسال روي داد شصت ميليارد تومان به سازمان حج و زيارت خسارت وارد کرد.» مصطفي خاکسارقهرودي سرانه اين خسارت را به‌صورت ميانگين براي هر زائر يك ميليون تومان اعلام مي‌کند و مي‌گويد: «با مذاكراتي كه با برخي از مالكان محل سكونت و هتل‌ها انجام گرفته در صورت مصالحه با آنان جهت عدم پرداخت خسارت‌ها، به‌صورت كامل بخشي از اين خسارت جبران خواهد شد.» رئيس سازمان حج و زيارت با شرح فعاليت‌هاي حج امسال مي‌گويد: «براي هر اتفاق پيش‌بيني نشده و پيش آمده در موسم حج، آمادگي کامل داشته و تدابير مورد نياز در بخش‌هاي گوناگون پيش‌بيني شده است.» او با تاکيد بر استفاده از تجربه‌هاي سال‌هاي گذشته براي بالا بردن آمادگي روحي زائران، مي‌گويد: «بسياري از حوادث و مشکلاتي که در سال اتفاق افتاده است در طول يک دهه گذشته با آن رو‌به‌رو نشده‌ايم. معطلي زائران در هنگام ورود به مدينه به دليل از کار افتادن سيستم رايانه‌اي ثبت اطلاعات، آماده نشدن سالن چهارم فرودگاه جده، ازدحام و استقبال همه کشورها از اتوبوسراني در مکه و از همه مهم‌تر احتمال خطر شيوع بيماري آنفلوانزاي نوع الف از جمله مشکلاتي است که بسياري از برنامه‌ريزي‌هاي سازمان حج را با تغييرات جدي رو‌به‌رو ساخت.» خاكسار‌قهرودي با اشاره به داير بودن هميشگي دفتر ثابت حج‌وزيارت ايران در مکه و مدينه، مي‌گويد: «با توجه به رقابت جدي در مکه براي گرفتن امکانات و هتل‌ها براي زائران، بسياري از برنامه‌ريزي‌هاي عمليات حج سال جاري در سال گذشته انجام گرفته است.» رئيس سازمان حج و زيارت، تغييرات در برنامه‌هاي اين سازمان را همراه با خسارت‌هاي هنگفت ارزيابي کرده و مي‌گويد: «با توجه به تمام تغييرات پيش‌بيني نشده، تمام وعده‌هاي داده شده به زائران از سوي سازمان حج در صورت عدم تحقق، تمامي خسارت‌هاي وارده به زائران آن بازگردانده و پرداخت خواهد شد. او افزايش سرانه مسكن حجاج، توسعه محل استراحت در منا و عرفات و همچنين ارائه امكانات مضاعف پزشكي و طولاني شدن سفر زائران را از جمله تغييرات پيش بيني نشده حج امسال مي‌داند». خاكسارقهرودي مي‌گويد: «علاوه بر افزايش كادر پزشكي و عدم كاهش آمار اين كادر كه براي صد هزار زائر پيش‌بيني شده بود، به‌كارگيري هتل‌هاي خالي مانده براي اتاق‌هاي ايزوله و همچنين تهيه برخي دارو‌ها با سه برابر افزايش براي پيشگيري از وقوع بحران احتمالي، هزينه‌هايي را بر سازمان تحميل کرده که با حساب هزينه مجموع همه تغييرات خسارتي بالغ بر شصت ميليارد تومان بر سازمان حج تحميل شده است.» او سرانه اين خسارت را به صورت ميانگين براي هر زائر يك ميليون تومان ارزيابي مي‌کند و مي‌گويد: «با مذاكراتي كه با برخي از مالكان محل سكونت و هتل‌ها انجام گرفته در صورت مصالحه با آنان جهت عدم پرداخت خسارت‌ها، به‌صورت كامل بخشي از اين خسارت جبران خواهد شد.»

(آرشيو کوتاه و گويا)

(آرشيو)

آرشيو روزانهء مقالات يک هفتهء گذشته:

 

شماره 719  ـ  پنج شنبه 5 آذر 1388 ـ  26 نوامبر 2009 

 

ضحاک ها هشدار، دماوند مهیاست

حميدرضا خادم

 

 در سراشیبی فروپاشی و سقوط!

شهباز نخعی

 

چرا سپاه پاسداران انقلاب هنوز مسلح است؟

سام قندچی

 

آیا روحانیت پاسخگوی مطالبات مردم خواهد بود؟

سايت موج سبز

 

شما پلیس روسیه و چین هستید یا پلیس ائمه اطهار؟

سخن پستچی با «اين آقايان»

 

عصر پهلوی، آزادی وبرابری مذهبی

يوسف شريفی

بخش پايانی (12) فصل نهم کتاب «دیهء اهل کتاب»

 

واگذاري شماري از مدارس به حوزه هاي علميه آغاز شد

سايت «اعتماد»

 

شماره 718  ـ  چهار شنبه 4 آذر 1388 ـ  25 نوامبر 2009 

 

بمناسبت بيست و پنجم نوامبر، روز جهانی حذف خشونت عليه زنان

تسليم يا ايستادگی در مقابل خشونت؟

شکوه ميرزادگی

 

سيمای حکومتی و تخطئهء جنبش برابري خواه زنان

محبوبه عباسقلی زاده

 

جغرافیای فمینیستی خاورمیانه

مینا سعدادی

گزارش جلسهء «زنان و سیاست تغییر در خاورمیانه»

 

جداسازی جنسيتی باعث پيشرفت تحصيلی می‌شود

حبيب محمد نژاد، معاون پژوهشی نهاد رهبری

 

فتنهء  آقازادگی

فاطمه رجبي

 

شماره 717  ـ  سه شنبه 3 آذر 1388 ـ  24 نوامبر 2009 

 

خیزش جامعه شهروندی ایران

گفتگو با داریوش همایون

گفتگوگر: ماندانا زندیان

 

«نوگرایی دینی» بدون پذیرش سکولاریسم، نوگرایی نیست

م. پوریا

 

«آخوند یاری» نشان آزادیخواهی نیست

مردو آناهید

 

این سه نهاد دوش به دوش

تقی رحمانی

 

محافظه کاري، اصلاح طلبي، دگرگوني خواهی در برابر تغيير نهادهای مختلف اجتماعی  

اسماعيل نوري علا

 

معجزه در راه مشهد

راديو زمانه

 

جادو کردن حريف ناجوانمردانه است

رئیس کمیتهء انضباطی فدراسیون فوتبال

 

شماره 716  ـ  دو شنبه 2 آذر 1388 ـ  23 نوامبر 2009 

 

حكومت توطئه جو

رامین كامران

 

نمي شود گفت بسيج درانتخابات دخالت نکند

سردار نقدي

 

سلطه افراطی ‌ترين راست‌گرايی بر اقتصاد ايران؟

گزارشی از خبرگزاری ايلنا  

 

سپرده گذاری از شما، مصادره از ما!

سهرابستان

 

دوشنبه ها: مکتوبات فدوی:

اين هفته: سر در گم، جهل مرکب فدوی، و عنوان

حميد رضا رحيمی

 

 برخی به سيم آخر زدند

عسگراولادی

 

شماره 715  ـ  يک شنبه 1 آذر 1388 ـ  22 نوامبر 2009 

 

انتشار مجدد يک پيام، بمناسبت اول آذر، سالگرد فدا شدن فروهرها:

آن «مرز پر گهر» بدون سکولاريسم هيچگاه آباد نخواهد شد

اسماعيل نوری علا

 

وقتی واژه‌ها و نشانه‌ها سخن می‌گویند

الاهه بقراط

 

اگر ریگی به کفش ندارند...

گفتگو با حسن داعی

گفتگوگر: کيوان کابلی

 

ضرورت خانه تکانی امنیتی در اپوزیسیون!

یادداشت روز بهرام رحمانی

 

اعاده حیثیت ازانقلاب و اجتناب ازتکرارتراژدی انقلاب بهمن

تقی روزبه

 

آرشيو کلی مقالات گذشته>>>

================

================

================

مجموعه آثار

 اسماعيل نوری علا

================

از نگاه يک زن

يادداشت های هفتگی از

شکوه ميرزادگی

================

گفتگوهای اختصاصی ما

================

پيوند به نسخهء رايگان اينترنتی>>>>

================

پيوند به کتاب «ترک های امروز»

================

کتاب «درد اهل ذمه»

================

حقوق خود را بيشتر بدانيد

================

مجموعه ای از مقالات دربارهء

قتل علم زندانيان سياسی

================

اعلاميه حقوق بشر

===========

اعلاميه ها و ميثاق های

بين المللی

===========

پويشگران

===========

بنياد ميراث پاسارگاد

=============

کميته بين المللی  نجات پاسارگاد

===========

سکولاريسم برای ايران

===========

نژادپرستی و تبعيض

(حاوی پيوندها)

===========

مجموعهء فعالان حقوق بشر

در ايران

===========

ريشه کنی تبعيض

=============

خبرنامهء گويا

==========

ايرانيان دات کام

===========

آژانس خبری کورش

===========

نيلگون

===========

مقالات سياسی

===========

ايرانسکوپ

===========

ايران ب.ب.ب.

===========

مردانی نيوز

===========

خواندنیها

===========

پشتيبانان

===========

بلاگ نيوز

===========

اصغر آقا

===========

الفبا

=============

اخبار روز

===========

ايران امروز

=============

انقلاب مشروطيت ايران

=============

اتحاد جمهوریخواهان ايران

============

تارنمای جمهوريخواهان

دموکراتيک و لائيک

===========

حزب مشروطهء ايران

===========

جبههء ملی ـ شاخه آمريکا

==========

جنبش آذربايجان

برای يکپارچگی ايران

=============

لج ور

===========

 سامان نو

===========

آينده نگری

===========

گفتگو

============

تغيير برای برابری

===========

شبکه سراسری

همکاری زنان ايرانی

===========

شبکه همبستگی

 با مبارزات زنان ايران

===========

تريبون ايران

===========

هزل (وبلاگ حميدرضا رحيمی)

===========

پيام دانشجو

وبلاگ مهندس طبرزدی

===========

وبلاگ کورش زعيم

 

مخالفان خود را بشناسيم

آيت الله خامنه ای

دولت نهم روند بسيار خطرناک غربزدگی و گرايش های سکولاريستی را که متأسفانه در حال نفوذ در بدنه مديريتی کشور بود، سد کرده است.

======

آيت‌الله علم‌الهدي

سکولارها در ایران جایگاهی ندارند! حضور پر شور ملت ایران در بيست و دوم بهمن عامل شکست کامل سکولارها در کشور است.

======

آيت الله صافى گلپايگانى

اسلام با فرهنگ لائيك و بى دينى مخالف است. دشمنان با استفاده از ترويج فرهنگ لائيك درصدند تا زنان را از خط عفاف و حجاب و كرامت منحرف كرده و سنت هاى اصيل اسلامى را از بين ببرند.

======

آيت‌الله مکارم شيرازی

نقش تلويزيون در ايجاد تحولات سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بسيار مهم است. هر چند که در ساليان اخير برنامه‌هاي ديني و مذهبي در تلويزيون گسترش يافته ولي کساني در آنجا لانه کرده‌اند تلويزيون را به سوي سکولاريسم سوق مي دهند».

======

سيد محمد خاتمی:

راندن همهء منتقدان با

 چوب سکولاريسم، خود

 مروج اين انديشه است!

  ======

محمود احمدی نژاد:

  نظام آموزشی ايران

150 سال تحت نفوذ سکولاريسم

 بوده است!

======

© 2009 ـ New Secularism - Admin@newsecularism.com - Fax: 509-352-9630